About 

Een ervaren tandem

 

Yvan De Jonghe en Joris Verbeeck hebben samen meer dan dertig jaar ervaring als verlichtingsconsulenten. Yvan is het aanspreekpunt voor de projectklanten. Joris werkt de decoratieve verlichtingsprojecten uit. Elke woning, handelszaak of bedrijfsgebouw is anders. Misschien weet u al precies welk effect u beoogt en hebt u nood aan een professional om uw idee om te zetten in een realisatie. Of u begint met een blanco blad. Jeune Concept heeft altijd een antwoord. Want wij zijn uw gids in het verlichtingslandschap.

DSC_0416-2.jpg

Yvan

Na een succesvolle loopbaan van meer dan 10 jaar in de bouw- en verlichtingswereld, heeft Yvan een grondige kennis opgebouwd van uiteenlopende high-end toepassingen.  In 2018 startte hij als zelfstandig verlichtingsconsulent.  Met de opening van de showroom in 2019 werd hieraan een uniek belevingsfacet toegevoegd. Hij zorgt er voor dat alles in goede banen loopt en dat de projecten technisch onderbouwd zijn.

 

DSC_0420-2_edited.jpg

Joris

25 jaar geleden geleden pionierde Joris met  een winkel in decoartieve en architecturale verlichting.  Met zijn uitgebreide kennis en netwerk ging hij vervolgens aan de slag in een aantal verlichtingspeciaalzaken.  Ook dompelde hij menig Syntra-student in de boeiende wereld van de verlichting. Sinds begin 2020 versterkt hij Jeune Concept.