top of page

Showroom Heist-op-den-Berg

A1showroom3.jpg

Vanaf september 2019 is ons kantoor verhuisd naar de “gloed”-nieuwe gebouwen van De Backer Haarden in Heist-op-den-Berg. In de nieuwe belevings-showroom kan u zich onderdompelen in een trendsettend aanbod van verlichtingsmerken.
Hieronder een greep uit de partners en merken waarmee we nauw samenwerken en die representatief vertegenwoordigd zijn :

 

Architecturaal : Oty Lighting, Trizo, Davide Groppi, TossB, Sedap, Brick in the Wall, Eden Design, Nosta, Flexalight...
Kantoor-Commercieel : Orbit, Onok, Prolumia...
Trendsettend : Re-Volt, Muller&Van Severen,...
Decoratief : Vibia, DCW Lampe Gras, Catellani&Smith, Northern Lighting, Blux , New Works, Lambert & Fils, Renzo Serafini, Aldo Bernardi, Estiluz, Brand&Van Egmond, Vesoi, Roger Pradier, Vintage Ledlight...
 

Jeune Concept kenmerkt zich door zijn merkonafhankelijke aanpak, voor advies van andere merken kan u nog steeds bij ons terecht.

In de nieuwe showroom staat beleving centraal op alle vlakken! Naast verlichting, beleeft U er ook de warmte en sfeer van een haard, maar ontdekt er ook de coworking space waar iedereen welkom is om flexibel te werken.
Met de nieuwe showroom presenteert Jeune Concept een high-end visitekaartje. Toets u in de verschillende belevingsruimtes welke stijl, vorm, sfeer, combinatie het best bij u past. Laat u door experten begeleiden in het enorm grote verlichtingsaanbod.
Ons doel is om voor ieder een voorstel op maat aan te bieden!
De toonzaal is vrij toegankelijk. Graag maken we een afspraak om voldoende tijd uit te kunnen trekken voor elk project.
Tot binnenkort!

bottom of page